Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Ομελέτα με κολοκυθάκια.

Η πιο απλή συνταγή μπορεί να γίνει ένα gourmet πιάτο με 2-3 μικρά μυστικά. 
Εύκολη και γρήγορη για κάθε ώρα!


Υλικά:
200 γρ. κολοκυθάκια
150 γρ. πατάτες
2 αυγά
1 κουτ. σούπας Ελαιόλαδο Άλτις Απαλό
αλάτι, πιπέρι και αρκετή πάπρικα

Οδηγίες :

1. Καθαρίζουμε τις πατάτες, πλένουμε τα κολοκυθάκια και έπειτα τα κόβουμε σε ροδέλες και τα βάζουμε σε ένα μικρό ταψί

2. Βάζουμε αλάτι, πιπέρι, όση πάπρικα θέλουμε και μια κουταλιά λάδι

3. Τα ανακατεύουμε και τα ψήνουμε για 20-30 λεπτά στους 200° C

4. Τα βάζουμε σε ένα πιάτο, τοποθετούμε λαδόκολλα στο ταψί και ρίχνουμε ξανά τα κολοκυθάκια με τις πατάτες μέσα

5. Χτυπάμε τα αυγά και τα προσθέτουμε

6. Κουνάμε λίγο το ταψί για να απλωθεί το μίγμα και το βάζουμε στο φούρνο για 15-20 λεπτά στους 200° C

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...