Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

«Εβδομάδα Ζακύνθου» στη Βιέννη

Στην πιο δυναμική προώθηση της Ζακύνθου, στη θεωρούμενη ως πολύ καλή τουριστική αγορά της Αυστρίας, αποσκοπεί η «Εβδομάδα Ζακύνθου» που θα πραγματοποιηθεί 3-9 Δεκεμβρίου σε δύο από τα γνωστότερα ελληνικά εστιατόρια της Βιέννης και στηρίζεται από τους επιχειρηματίες του νησιού.


Στη συγκεκριμένη δράση, στο πλαίσιο της οποίας -πέρα από την προβολή των άλλων εμπειριών που μπορεί να ζήσει ο τουρίστας στη Ζάκυνθο- θα γίνει παρουσίαση παραδοσιακών ζακυνθινών προϊόντων, τα οποία χρησιμοποιούνται στην τοπική γαστρονομία, συμμετέχουν 20 επιχειρηματίες του νησιού.

Όπως επισήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη Βιέννη, ο Θεόδωρος Κολπονδίνος, από την Ένωση Ξενοδόχων Ζακύνθου, στην οποία εκπροσωπούνται 271 ξενοδοχεία του νησιού, η διοργάνωση της «Εβδομάδας» στη Βιέννη αποτελεί μια από τις δράσεις προβολής σε τουριστικές αγορές του εξωτερικού, ειδικότερα βέβαια στην Αυστρία, καθώς η Ζάκυνθος αποτελεί έναν πολύ αγαπητό προορισμό των Αυστριακών ανέκαθεν.

Στο πλαίσιο αυτό, η Ένωση Ξενοδόχων Ζακύνθου συμμετέχει κάθε χρόνο, εδώ και πολλά χρόνια, μαζί με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, έχοντας δικό τους περίπτερο, στη Διεθνή Έθεση Τουρισμού Βιέννης, της οποίας η επόμενη διοργάνωση θα είναι 10-13 Ιανουαρίου 2013.


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...