Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Χοιρινά φιλετάκια με μουστάρδα και κρέμα

120 γρ. ψιλοκομμένα αγγουράκια τουρσί
300 γρ. κρέμα γάλακτος
Λαχανικά σοτέ (για γαρνιτούρα)
5 κουταλάκια γαλλική μουστάρδα...
1 τριμμένο κρεμμύδι
4 κουταλιές Βιτάμ Culinesse
½ κιλό ψαρονέφρι κομμένο σε λεπτές φέτες
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Ξεκινάμε!

Σε ένα τηγάνι με 1½ κουταλιά από το Βιτάμ Culinesse σόταρε σε μέτρια φωτιά το κρεμμύδι, ώσπου να ξανθύνει.

Μετά, αφού πλατύνεις λίγο τις φέτες του χοιρινού για να γίνουν φιλετάκια, και τις αλείψεις με το υπόλοιπο Culinesse, ψήσ’τες σε ένα άλλο τηγάνι για περίπου 2 λεπτά από κάθε πλευρά, αλατοπιπέρωσέ τες και φύλαξέ τες ζεστές σε μια πιατέλα.

Ανάμειξε προσεκτικά την κρέμα γάλακτος με τη μουστάρδα (εντάξει, δεν υπάρχει και κανένας τρομερός κίνδυνος εδώ που τα λέμε), πρόσθεσε το μείγμα στο τηγάνι με το κρεμμύδι και, μόλις αρχίσει να βράζει, απόσυρε το τηγάνι από τη φωτιά και πρόσθεσε τα αγγουράκια.

Αλατοπιπέρωσε τη σάλτσα και περίχυσε τα χοιρινά φιλετάκια με μoυστάρδα και κρέμα την ώρα που θα τα σερβίρεις. Για γαρνιτούρα τι θα έλεγες για λαχανικά σοτέ;

Καλή όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...