Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Συλληπητήρια μηνύματα από τον πολιτικό κόσμο για το θάνατο του Γ. Μπανιά

Ο θάνατος του σύντροφου Γιάννη Μπανιά αποτελεί μια μεγάλη απώλεια για το χώρο της ανανεωτικής και ριζοσπαστικής αριστεράς, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Κεντρική Πολιτική Επιτροπής του ΣΥΝ.

"Ο Γιάννης Μπανιάς υπήρξε ένας άοκνος, συνεπής και μεθοδικός αγωνιστής στην υπόθεση του σοσιαλισμού με δημοκρατία και ελευθερία, στην υπόθεση της κομμουνιστικής ανανέωσης. Ανθρώπινος και καταδεκτικός αφοσιώθηκε με όλες του τις δυνάμεις, σε όλη του την πολιτική διαδρομή, στην υπηρεσία των ιδανικών και των αξιών της αριστεράς" προσθέτει η ανακοίνωση.

"Εκφράζω την βαθύτατη θλίψη μου για την απώλεια του Γιάννη Μπανιά, αγωνιστή της Αριστεράς και εξέχουσα προσωπικότητα της πολιτικής ζωής, που σημάδεψε με τη δράση του την πορεία του τόπου" δήλωσε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος πληροφορηθείς το θάνατο του Γιάννη Μπανιά.

Τα θερμά συλλυπητήριά τους στους οικείους του εξέφρασαν και οι Οικολόγοι Πράσινοι, αναφέροντας ότι ο Γιάννης Μπανιάς αγωνίστηκε με συνέπεια και αυτοθυσία για τα ιδανικά του μισό, δύσκολο, αιώνα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...