Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Συνέντευξη Πάνου Καμμένου στην Πρωινή Ενημέρωση

Αδυναμία να εξηγήσει τα αίτια πίσω από τη μεγαλύτερη κωλοτούμπα που έχει κάνει ποτέ ηγέτης δήλωσε για τον Αντώνη Σαμαρά, μιλώντας στην Πρωινή Ενημέρωση, ο Πάνος Καμμένος.
«Σε μία νύχτα, άλλαξε άποψη, δεν έχω καταλάβει γιατί το έκανε» ανέφερε, λέγοντας ότι σε διάλογο που είχε μαζί του το προηγούμενο βράδυ πριν από την συζήτηση για κυβέρνηση Παπαδήμου, του είπε «πώς με κόβεις, εγώ θα ψηφίσω;». Την άλλη μέρα, πρόσθεσε, « βλέπω όλα να αλλάζουν και να λέει η ΝΔ ότι δίνει άφεση αμαρτιών και να ψηφίζει την κυβέρνηση παπαδήμου την κυβέρνηση Goldman Sachs δηλαδή».

Οι νεοφιλελεύθεροι ήθελαν να ψηφίσει η ΝΔ και το πρώτο μνημόνιο

Ήξερα, είπε ο Πάνος Καμμένος, την πίεση από τους νεοφιλελευθέρους, (Δένδιας, Μητσοτάκης, Χατζηδάκης), αυτοί από την πρώτη στιγμή λέγανε ναι στο μνημόνιο, αυτή η μειοψηφία θα θελε να χουμε ψηφίσει τότε το α' μνημόνιο μαζί με τον Καρατζαφέρη.

Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αποκάλυψε ότι την μέρα που είπε ότι δεν θα ψηφίσει κυβέρνηση Παπαδήμου, ο Αντώνης Σαμαράς τού είπε, ότι οι πιέσεις από το ΕΛΚ ήταν τεράστιες.

Ωστόσο, όπως υπενθύμισε και ο Τάσσος Παπαδόπουλος είχε μεγάλες πιέσεις αλλά είπε όχι και η Κύπρος άλλαξε σελίδα και τώρα έγινε το ενεργειακό κέντρο της Μεσογείου.

Ερωτηθείς για το αν ο Αντώνης Σαμαράς τον δυσαρέστησε ή τον απογοήτευσε σημείωσε:
«Ούτε με δυσαρέστησε ούτε με απογοήτευσε έκανε τη μεγαλύτερη κωλοτούμπα που έχει κάνει ηγέτης μίας παρατάξεως»

Πιέσεις και από επιχειρηματικά συμφέροντα

Ο κ. Καμμένος παρατήρησε ότι πέρα από τη μεγάλη πίεση από το εξωτερικό, υπάρχουν και επιχειρηματικά συμφέροντα στην Ελλάδα που έχουν κάθε λόγο να συμπιέσουν τους μισθούς για να βγάλουν κέρδη.

Τέτοια συμφέροντα, συμπλήρωσε, τα βλέπουμε και ως εκδοτικά.

Ο ίδιος μάλιστα σημείωσε, ότι «από την άνοιξη του 2009 μέχρι το 2010 προειδοποιούσαν εντόπια κεφάλαια να φύγουν στο εξωτερικό προκειμένου να γυρίσουν και να πάρουν τα πάντα».

Συνέταιροι συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ - ΝΔ


Ο Πάνος Καμμένος παρατήρησε ότι οι ποινικές έγιναν πολιτικές ευθύνες δηλαδή «όλοι αθώοι και τα λεφτά έξω στην Ελβετία».

Ο ένας κηπουρός βρίσκεται στις Βρυξέλλες (Δημήτρης Δρούτσας) και ο άλλος στο Παρίσι, ( Κ. Μπιρμπίλη). Όλοι είναι τακτοποιημένοι με μεγάλους μισθούς και την απόλυτη προστασία της σημερινής συγκυβερνήσεως

Διαπίστωσε επίσης πολιτική κατρακύλα.

Από τη μια με τον κ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος διώκεται για πλαστογραφία, αν ήταν κλητήρας θα χε φύγει, ενώ γίνεται η αντικαστάσταση προσφάτως του υπουργού Οικονομικών με τον Φ. Σαχινίδη που αλλοίωσε τα στοιχεία.

Την ίδια στιγμή, πρόσθεσε ότι ο εκβιασμός που κάνουν στους Ελληνες κυρίως σε αυτούς της τρίτης ηλικίας έχει ναζιστικά χαρακτηριστικά.

Δεν αναγνωρίζουμε το επαχθές χρέος


Ο Π. Καμμένος σημείωσε ότι δεν είμαστε δεμένοι χειροπόδαρα με το μνημόνιο, αντίθετα, όπως είπε, θέλουν να μας δέσουν.

Το χρέος που έχουμε είναι τοκογλυφικό, ενώ η ΕΚΤ δάνειζε για Ελλάδα με 1% αντί να μας δώσουν αυτό το δάνειο, οι ευρωπαικές τράπεζες και κυρίως οι γερμανικές μας δάνειζαν με 6 και 7%.

Αυτό το χρέος, ανέφερε, δεν το αναγνωρίζουμε είναι επαχθές και άκυρο αναγνωρίζουμε μόνο το κεφάλαιο.

Αν συνεχίσουμε με αυτήν την τακτική, εκτίμησε ότι φέτος τον Οκτώβριο δεν θα έχουμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις.

Τους θέλουμε όλους μαζί μας


Ταυτόχρονα έκανε άνοιγμα προς όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως ιδεολογιών.

Καλούμε τους Έλληνες ανεξάρτητα από του που βρισκόμαστε ιδεολογικά να συνυπάρξουμε. Γιατί να συνεργαστούμε με ένα κόμμα; αναρωτήθηκε προσθέτοντας ότι«το πρωί της κάλπης ξεκινάμε όλοι από το μηδέν».

Παράλληλα, χαρακτήρισε επικίνδυνη την πολιτική Σαμαρά που τα βάζει με την Αριστερά.

Πατριώτης είναι και ένας αριστερός . Όταν κατηγορείς ότι για όλα φταίει η αριστερά, αυτή η τακτική Σαμαρά είναι επικίνδυνη.


ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...