Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

"Ανάβει" η προεκλογική αντιπαράθεση

Το υπόμνημα που έστειλε προς την Εξεταστική Επιτροπή για την ΕΛΣΤΑΤ ο πρώην επίτροπος Οικονομικών της ΕΕ Χ. Αλμούνια, για το θέμα του ελλείματος του 2009, αναδεικνύεται σε πεδίο έντονης αντιπαράθεσης ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, ενώ απομένουν περίπου...
τέσσερις ή πεντε εβδομάδες έως τις εκλογές, βάσει και των δηλώσεων του κυβερνητικού εκπροσώπου Παντ. Καψή, ο οποίος προσδιόρισε τις κάλπες για την 29η Απριλίου ή την 6η Μαΐου.

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Γ. Μιχελάκης αναφερόμενος στην επιστολή Αλμούνια, για την ένταξη των ΔΕΚΟ στο έλλειμμα, αναφέρει ότι ο πρώην Κοινοτικός επίτροπος ουσιαστικά επιβεβαιώνει τις καταγγελίες που έγιναν από τα μέλη του ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ για αυθαίρετο "φούσκωμα" του ελλείμματος του 2009.

Ο κ. Μιχελάκης καλεί μάλιστα τον Ευάγγελο Βενιζέλο να πάρει ξεκάθαρη θέση για τις «πρακτικές φουσκώματος» του ελλείματος από το ΠΑΣΟΚ
Στον Γ. Μιχελάκη απάντησε το γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ κάνοντας λόγο για «οίστρο λαϊκισμού».

Η εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά κατηγορεί τη ΝΔ ότι επιδίδεται σε ένα κρεσέντο επιπολαιότητας και αντιφάσ=ων διαπράττοντας συνεχώς λάθη που σπεύδει στη συνέχεια να διορθώσει και καταλογίζει τις ευθύνες στον Αντώνη Σαμαρά για τις ανεύθυνες συμπεριφορές του κόμματός του.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...