Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Σχέδιο επαναπατρισμού μεταναστών προωθεί ο Α. Σαμαράς

Σκληρή γραμμή για το μεταναστευτικό κράτησε ο Αντώνης Σαμαράς στην συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Α΄ Αθηνών της ΝΔ που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στα γραφεία του κόμματος στην Λεωφόρο Συγγρού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του BriefingNews, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε, για πρώτη φορά, για ένα εκτεταμένο πρόγραμμα επαναπροώθησης μεταναστών που θα υλοποιήσει η ΝΔ, αύριο ως κυβέρνηση, αναδεικνύοντας , έτσι, τα θέματα της Δημόσιας Τάξης και της Ασφάλειας ως βασικές προτεραιότητες του στρατηγικού του σχεδίου για την έξοδο της χώρας από την κρίση.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ, στόχευσε ουσιαστικά στην καρδιά των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Αθήνας με την αυξανόμενη εγκληματικότητα και την υποβάθμιση του ιστορικού κέντρου και μίλησε για την απομάκρυνση από την Ελλάδα ενός μεγάλου αριθμού μεταναστών σε συνδυασμό με την αλλαγή του νόμου για την Ιθαγένεια και την ενίσχυση της φρούρησης των συνόρων ώστε να περιοριστεί επιτέλους η είσοδος παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα.

Εκτεταμένη ήταν η αναφορά του κ. Σαμαρά στις προοπτικές που διανοίγονται στον αναπτυξιακό τομέα για την χώρα, μέσω της χάραξης και της σταδιακής ανακήρυξης της ελληνικής ΑΟΖ, ζήτημα που ξεκαθάρισε ότι θα βρεθεί στην κορυφή της ατζέντας της επόμενης κυβέρνησης καθώς εκτιμάται ότι μπορεί να συνεισφέρει σημαντικά στην βελτίωση της ελληνικής οικονομίας και την προσέλκυση επενδύσεων.

Όσον αφορά τις επερχόμενες εκλογές, ο Πρόεδρος της ΝΔ επέμεινε στον στόχο της αυτοδυναμίας και ζήτησε από τα κομματικά στελέχη να βρίσκονται κοντά στους πολίτες και να καταγράφουν τα προβλήματα τους.

briefingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...