Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Νεκρή βρέθηκε η Whitney Houston

Απεβίωσε, σε ηλικία 48 μόλις ετών, η Whitney Houston, που κυριάρχησε στον μουσικό χώρο με την υπέροχη φωνή της και το εκθαμβωτικό παρουσιαστικό της, μέχρι που οι καταχρήσεις την κατέστρεψαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε νεκρή στο ξενοδοχείο Beverly Hilton και τα αίτια του θανάτου της παραμένουν ακόμα άγνωστα.

Η ιστοσελίδα tmz.com έδωσε στη δημοσιότητα αυτή τη φωτογραφία πριν λίγο, που δείχνει ένα όχημα του εγκληματολογικού έξω από το ξενοδοχείο όπου βρέθηκε νεκρή η Whitney Houston.

Στο αποκορύφωμα της καριέρας της, τις δεκαετίες του 80' και του 90', ήταν το χρυσό κορίτσι της μουσικής βιομηχανίας κια μία από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες παγκοσμίως.

Ανάμεσα στις επιτυχίες της ήταν τα "How Will I Know," "Saving All My Love for You" και "I Will Always Love You" , το μουσικό θέμα της ταινίας "The Bodyguard" στην οποία και πρωταγωνιστούσε. Κέρδισε δύο βραβεία Emmy, έξι βραβεία Grammy (ανάμεσα στα οποία αυτά του "δίσκου της χρονιάς" και "τραγουδίστρια της χρονιάς") και πάμπολλα άλλα βραβεία και πούλησε πάνω απο 200 εκατ. δίσκους παγκοσμίως.

Όμως τα τελευταία χρόνια, η χρήση ναρκωτικών επιβάρυνε αφόρητα τον οργανισμό της και κατέστρεψε την καριέρα της. Η ίδια αδυνάτισε αφάνταστα κι η φωνή της έχασε την μαγική χροιά που τις χάρισε τόσες επιτυχίες.

Πραγματικά μεγάλη απώλεια για τον χώρο της μουσικής, η Houston ήταν μια υπέροχη φωνή.


enikos.gr

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...