Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Επίθεση στις πολιτικές του ΠΑΣΟΚ από τον Τριαντάφυλλο Τριανταφυλλίδη

Ιδιαίτερα καυστικός ήταν σε ανακοίνωσή του ο υπεύθυνος προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας στις Κυκλάδες κ. Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης.
Μεταξύ άλλων υποστηρίζει ότι το βιοτικό επίπεδο στο νομό μας γίνεται όλο και χειρότερο με απόλυτα υπεύθυνο γι' αυτό το ΠΑΣΟΚ και την πολιτική του όλα τα χρόνια που ήταν Κυβέρνηση. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κοινή διαπίστωση όλων ανεξάρτητα από πολιτική ή κομματική τοποθέτηση είναι ότι εξαιτίας των σκληρών μέτρων ΠΑΣΟΚ και ΔΝΤ την τελευταία διετία έχουμε οδηγηθεί σε μια πρωτοφανή ύφεση. Δυστυχώς μέτρα για ανάπτυξη δεν βλέπουμε να συνοδεύουν ούτε την «περίφημη» δανειακή σύμβαση όπως αποφασίστηκε στο Eurogroup.Ο τόπος για να πάει μπροστά χρειάζεται άμεση προσφυγή στις κάλπες για να προκύψει μια νέα κυβέρνηση που θα λάβει μέτρα για να επιτευχθεί η Ανάπτυξη αλλά και για να επιτευχθεί και η απαραίτητη Κοινωνική Συνοχή. 

Από τις επισκέψεις μου στα διάφορα νησιά προκύπτει η αύξηση του αριθμού που είναι κάτω από τα όρια της φτώχειας, η αύξηση της ανεργίας και η περαιτέρω μείωση του βιοτικού επιπέδου των ανθρώπων. Ο κόσμος παντού λέει και πολύ σωστά ότι «δεν αντέχουμε άλλο» και αυτή δυστυχώς είναι η μεγάλη πραγματικότητα. Η λύση λοιπόν στο πρόβλημα πιστεύουμε εμείς ως Ν.Δ. ότι θα έρθει μέσα από την Ανάπτυξη με συγκεκριμένα μέτρα τα οποία θα την επιτύχουμε μαζί με την Κοινωνική Συνοχή. Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς έχει μιλήσει πολλές φορές μέσα στη Βουλή αλλά και σε άλλες ομιλίες του, τόσο για την Ανάπτυξη όσο και για την Κοινωνική Συνοχή. 

Ο τόπος για να βγει από την κρίση δεν χρειάζεται ούτε λαϊκισμούς ούτε αμπελοφιλοσοφίες. Χρειάζεται πρόγραμμα σύγχρονο, προοδευτικό και αναπτυξιακό. Η υπερφόρτωση του Δημόσιου Τομέα με κομματικούς διορισμούς που έκανε το ΠΑΣΟΚ παραμονές εκλογών κάθε φορά, μας έφερε σε αυτό το σημερινό χάλι. Ο ανεξέλεγκτος δανεισμός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και το περίφημο «Τσοβόλα δώστα όλα» του Ανδρέα Παπανδρέου μας οδήγησαν εδώ που είμαστε σήμερα. 

Η ρουσφετολογία με προεξάρχουσες τις κομματικές προσλήψεις που γινόντουσαν από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, οδήγησαν τη Χώρα μας στο σημερινό ναυάγιο. Εμείς ως Ν.Δ. έχουμε κάνει την επιλογή μας θέλουμε την πατρίδα μας μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην Ευρωζώνη. Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις και συγκεκριμένες θέσεις κι ελπίζουμε ότι θα τις εφαρμόσουμε μετά τις εκλογές, ως Κυβέρνηση. Μία χώρα δεν κυβερνιέται ούτε με τις αστειότητες και τους λαϊκισμούς της αριστεράς ούτε με τις ακροδεξιές «κωλοτούμπες» του κ. Καρατζαφέρη ούτε με το «κανό» του κ. Παπανδρέου αλλά με θέσεις, απόψεις, όπως αυτές που πρεσβεύει η Ν.Δ. και ο Σαμαράς.

syrosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...