Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Σφοδρή επίθεση Καρατζαφέρη κατά Μέρκελ - Σαρκοζί

Έκανε λόγο για επιθετική ταπείνωση της Ελλάδας

«Εάν η Γαλλία και η Γερμάνια είχαν άλλες ηγεσίες, τόσο η τύχη της Ευρώπης όσο και της Ελλάδας θα ήταν διαφορετική», ανέφερε μετά την έκτακτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΛΑΟΣ ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους είπε ότι θα ζητήσει διαβεβαιώσεις «ότι τα νέα μέτρα είναι σύννομα», τονίζοντας ότι μετά το κούρεμα του χρέους η ζωή των νέων στην Ελλάδα θα γίνει πιο δύσκολη για τα επόμενα χρόνια.

«Οφείλουμε και εξηγήσεις, οφείλουμε και να τους βοηθήσουμε», κατέληξε ο κ. Καρατζαφέρης.

Θα ψηφίσω τα νέα μέτρα, μόνο εάν είναι σύννομα, δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, τονίζοντας ότι μετά το κούρεμα του χρέους η ζωή των νέων στην Ελλάδα θα γίνει πιο δύσκολη για τα επόμενα χρόνια. «Οφείλουμε και εξηγήσεις, οφείλουμε και να τους βοηθήσουμε», κατέληξε ο κ. Καρατζαφέρης.

Αναφερόμενος στη χτεσινή συνάντηση της Γερμανίδας καγκελαρίου με τον Γάλλο πρόεδρο, ο κύριος Καρατζαφέρης έκανε λόγο για επιθετική ταπείνωση της Ελλάδας, τονίζοντας πως πρόκειται για μια συνειδητή πράξη.

Στο μεταξύ, η ΚΟ του ΛΑΟΣ, που συνεδρίασε υπό την προεδρία του προέδρου του κόμματος, εξουσιοδότησε διά ονομαστικής ψηφοφορίας, τον πρόεδρο του κόμματος να προβεί στους περαιτέρω χειρισμούς, ενόψει των διαπραγματεύσεων για τα μέτρα που θα αποφασιστούν.

Ο κ. Καρατζαφέρης ενημέρωσε τους βουλευτές για τις τρέχουσες εξελίξεις και για την στρατηγική που θα ακολουθήσει το κόμμα έναντι του νέου οικονομικού προγράμματος.


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...