Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Προδότες, δειλοί, θρασύδειλοι, λαμόγια, ανθέλληνες!

Είναι ξεκάθαρη πλέον η εικόνα, 301 πολίτες αυτής της χώρας οδηγούν την Ελλάδα στα τάρταρα, και ίσως κάποιοι από αυτούς - ελάχιστοι- αντιδρούν.

Έτσι οι προδότες συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο, μεγάλο μέρος του κόσμου κοιμάται ύπνο βαθύ, και τα κομματόσκυλα πάσης φύσης, ως λυσσασμένα κοπρόσκυλα έχουν πέσει πάνω στην Ελλάδα και ξεσκίζουν τις σάρκες της, με σκοπό να κερδίσουν μερικά ψηφαλάκια.

Η αριστερά, αντί να αποχωρήσει από τη βουλή ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, και να καλέσει το κόσμο σε αγώνα σύμφωνα με το άρθρο 120 τους Συντάγματος, κάθεται και γαβγίζει από τη γωνία, μέσα από το σκυλόσπιτο, φωνάζοντας για πλουτοκρατία και εργάτες, θαρρείς και εργάτης είναι μόνο ο ανθρακωρύχος και ο λιμενεργάτης, και φυσικά αδυνατεί να μας πει μιας και ΔΕΝ αποχωρεί από τη βουλή: ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΑΣ, ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχει γίνει ένα, και η υπόλοιπη αριστερά, αντί να ενωθεί σε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ σώμα, με σκοπό τη σωτηρία της Ελλάδας, ψελλίζουν αρλούμπες για τα δικαιώματα των λαών.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ρε κοιμισμένοι, όταν καίγεται το σπίτι σου, αυτό θα σβήσεις πρώτο.

Παραμένουν κάτι ξέμπαρκοι, που φωνάζουν και ξεσηκώνουν τον κοσμάκη, λίγοι αλλά καλοί, και κάτι ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΟΠΡΙΕΣ, κάτι πολιτικά σκουπίδια που αντί να φύγουν από την άλλη ακόμη μιλάνε, και ορθώνουν (;) τάχα μου πολιτικό λόγο.

Ξέρετε, για όσους διαβάσετε αυτό το κείμενο, εγώ δεν υπήρξα ποτέ γλείφτης, ούτε περίμενα από κανένα κόμμα να με βάλει σε φεστιβάλ και να αναδειχθώ μέσω της κομματικής μου φιλοσοφίας, ούτε να προκρίνομαι σε διαγωνισμούς τραγουδιού μόνο και μόνο επειδή έχω "χρώμα".

Δεν μπήκα σε μαντρί, γιατί δεν νοιώθω πρόβατο, και δεν προσδοκώ να γίνω κόλακας σε κανένα για να γλείψω τα "κοκκαλάκια" που θα μου πετάξουν. Έτσι δεν φοβάμαι πια τίποτα, δεν με πειράζει.

Πού είστε ρε ξεφτιλισμένοι, διάσημοι καλλιτέχνες να ξεσηκώσετε το κόσμο; γεμίζετε στάδια ρε χαμούρες και δεν λέτε κουβέντα, γαμώ τη τέχνη σας!

Γιατί ρε ρεμάλια δεν στηρίζετε τον κοσμάκη που σας στήριζε τόσα χρόνια και σας ανέδειξε; έχετε ανάγκη και άλλα χρήματα; Δεν μπουχτίσατε!

Καθίκια και εσείς, σύχρονοι χέστηδες, γιατί φοβόσαστε μην χάσετε τους χορηγούς σας, να χέσω τη τέχνη σας και το καλό σας. Αντί για αυτό, γράφετε - όσοι το κάνετε- τραγούδια του κώλου, τάχα μου επαναστατικά, παλιόφλωροι. ¨Ετσι ρε ρεμάλια, στον αγώνα μαζί, στη μάσα χώρια;

Αφήνετε εμάς τους μικρούς να κάνουμε τι; να πούμε σε κοινό 100- 200 άτομα "καλή λευτεριά" και "ξεσηκωθείτε" και "μη βάζετε το κεφάλι κάτω";


Ξεσηκώσου φίλε. Ναι εσύ ο "φίλος" του facebook, ο γείτονας, ο συγγενής, εσύ που μας ακούς να παίζουμε μουσική, εσύ ο αγανακτισμένος πια με όλα τα πολιτικά κόμματα, και τη σαβούρα που σου σερβίρουν. Μη τους φοβάσαι πια, δεν έχει να χάσεις τίποτα άλλο. Έτσι και αλλιώς αν δεν αντιδράσεις, σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει πια τίποτα, ούτε για εσένα, ούτε για τα παιδιά σου.

Ξύπνα!

Θωμάς Σοπιλίδης
sopilidis.fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...