Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Πότε θα σταματήσει αυτή η χώρα να είναι πρώτη σε παραγωγή αρνητικών ειδήσεων σε όλους τους τομείς;
Αυτή την φορά η πρωτιά μας αφορούσε τον τομέα της ασφάλειας, με το περιοδικό Time να επιλέγει για την πρώτη θέση στις «Φωτογραφίες της Εβδομάδας» την επίθεση με βόμβα μολότοφ ενός κουκουλοφόρου κατά των δυνάμεων των ΜΑΤ μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη!

Πόσοι υποψήφιοι τουρίστες, ειδικά για την Αθήνα, θα σβήσουν Ελλάδα και την Αθήνα από τον κατάλογο προορισμού τους; Εκτός και αν νομίζουν οι εγχώριοι φωστήρες που επιμένουν να ανέχονται την αλητεία των κουκουλοφόρων ή των προβοκατόρων-κουκολοφόρων, ότι οι τουρίστες είναι αρκούντως ... πυρομανείς για να επισκεφθούν την Ελλάδα!

Η φωτογραφία, που βρέθηκε στην πρώτη θέση στη λίστα του γνωστού περιοδικού, είναι από τα επεισόδια που σημειώθηκαν στις 6 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο των διαδηλώσεων με αφορμή τη συμπλήρωση 3 ετών από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Όπως πληροφορεί και η λεζάντα του περιοδικού, στην εικόνα φαίνεται ένας κουκουλοφόρος στην πλατεία Συντάγματος, να πετάει μία βόμβα μολότοφ προς την κατεύθυνση των δυνάμεων των ΜΑΤ.


defencenet.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...