Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Μαγαπάει...δεν μαγαπάει...

Πάντα έρχεται η στιγμή που μια γυναίκα θα αναρωτηθεί εάν ο άντρας με τον οποίο έχει μια σχέση την αγαπάει. Αφού τα συναισθήματα εκφράζονται με πράξεις και όχι με λόγια ας δούμε τις πράξεις που εκφράζουν αγάπη...και τις πράξεις που εκφράζουν το αντίθετο! Σας αγαπάει...ή δεν σας αγαπάει...;

Μ΄αγαπάει....όταν ενδιαφέρεται για την ζωή μου! 

Όταν ο άντρας που έχετε στο πλευρό σας ενδιαφέρεται για την δουλειά σας, όταν σας ενθαρρύνει να ακολουθήσετε να όνειρα σας , όταν σας βοηθάει να διεκδικήσετε μια προαγωγή, όταν αντιλαμβάνεται τις θυσίες που πρέπει να κάνει για το καλό σας, όταν σας ρωτάει για την οικογένεια σας και τον ενδιαφέρουν τα προβλήματα που πιθανό να σας απασχολούν... ναι , σας αγαπάει! 

Δεν μ΄αγαπάει... όταν δεν είναι συνεπής! 

Όταν ο άντρας που έχετε δίπλα σας «σας στήνει» στα ραντεβού , σχεδιάζει πράγματα μαζί σας και μετά τα ακυρώνει με ελαφριά καρδιά, όταν σας υπόσχεται και δεν κρατάει τον λόγο του... τότε μάλλον δεν σας αγαπάει!

Μ΄αγαπάει... όταν μοιράζεται μαζί μου όλα αυτά που αγαπώ! 

Όταν ο άντρας που δέχεται δίπλα σας δέχεται να ασχολείται με πράγματα που αρέσουν σε εσάς , αλλά δεν αρέσουν στον ίδιο και τόσο πολύ... όταν θέλει να σας βλέπει να χαμογελάτε από ευχαρίστηση , όταν προσπαθεί να συμμετέχει σε ένα χόμπι σας και να μοιραστεί ένα δικό σας ενδιαφέρον τότε...σας αγαπάει πολύ!

Δεν μ΄αγαπάει... όταν εξαφανίζεται στα δύσκολα! 

Όταν ο άντρας που έχετε δίπλα σας εξαφανίζεται όταν είστε άρρωστη , εξαφανίζεται όταν έχετε προβλήματα με την δουλειά ή την οικογένεια σας , εξαφανίζεται όταν του ζητάτε βοήθεια για να ανεβείτε ψυχολογικά και για κάποιο περίεργο λόγο ενδιαφέρεται αποκλειστικά για τον εαυτό του...τότε δεν σας αγαπάει!

Μ΄αγαπάει... γιατί με έχει πάντα στο μυαλό του! 

Όταν ο άντρας που έχετε δίπλα σας δεν ξεχνάει να σας τηλεφωνήσει , όταν σαν βάζει σαν πρώτη προτεραιότητα στη ζωή του , όταν σας κάνει ξεκάθαρο ότι σας σκέφτεται και ότι τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από εσάς , όταν του λείπετε...τότε σας αγαπάει!

Δεν μ΄αγαπάει ... γιατί δεν σκέφτεται ποτέ το μέλλον μαζί μου! 

Όταν ο άντρας που έχετε δίπλα σας δεν σας έχει εκφράσει ποτέ τα όνειρα του για την σχέση σας , όταν αποφεύγει κάθε συζήτηση για το μέλλον , όταν αρνείται να προγραμματίσει οτιδήποτε μακροπρόθεσμο μαζί σας...τότε δεν σας αγαπάει!

Μ΄αγαπάει ... γιατί νιώθει περήφανος για μένα! 

Όταν ο άντρας που έχετε δίπλα σας , σας έχει συστήσει στους φίλους και την οικογένεια του , όταν μιλάει για σας με θαυμασμό και τρυφερότητα , όταν προβάλλει τα ταλέντα σας και τα επιτεύγματα σας...τότε σας αγαπάει αληθινά!

Δεν μ΄αγαπάει...γιατί είναι κτητικός και καταπιεστικός! 

Όταν ο άντρας που έχετε δίπλα σας , με πρόσχημα το ενδιαφέρον ή καλύτερα την ζήλια του , σας απαγορεύει να βγείτε , να συναντήσετε φίλους , να δουλέψετε ή να προχωρήσετε μπροστά επαγγελματικά κάνοντας σας δυστυχισμένη τότε...δεν σας αγαπάει!

Μ΄αγαπάει ... γιατί είναι καλός με τους ανθρώπους που είναι σημαντικοί για μένα! 

Όταν ο άντρας που έχετε δίπλα σας φέρεται ευγενικά ακόμα και σε φίλους σας που αντιπαθεί , εάν προσπαθεί να κάνει καλή εντύπωση στην οικογένεια σας , εάν αποφεύγει τους καυγάδες με άτομα που για εσάς είναι σημαντικά...τότε σας αγαπάει...και σας σέβεται!

Δεν μ ΄αγαπάει ... γιατί δεν έχει μια σταθερή συμπεριφορά απέναντι μου! 

Όταν ο άντρας που έχετε δίπλα σας την μια σας ανεβάζει στα ουράνια και την άλλη σας κάνει να κλαιτε , όταν την μια στιγμή είναι τρυφερός μαζί σας και την άλλη ξεσπάει σε φωνές , όταν την μια σας λεει ότι σας λατρεύει και την άλλη θέλει να χωρίσετε...όχι απλά δεν σας αγαπάει , αλλά δεν ξέρει και τι του γίνεται γενικότερα! 

Μ αγαπάει... γιατί το νιώθω! 

Όταν ο άντρας που έχετε δίπλα σας δεν σας κάνει να έχετε αμφιβολίες για το πόσο πιστός είναι σε εσάς , όταν σας κρατάει στην αγκαλιά του, όταν σας στηρίζει και σας φροντίζει, όταν θέλει να περνάει χρόνο μαζί σας , όταν βρίσκει κάθε ευκαιρία να σας κάνει να χαμογελάσετε και να σας πει πόσο πολύ σας αγαπάει... τότε δεν πρέπει να έχετε καμία αμφιβολία!

Πηγή : sxeseis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...