Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Ναυπλιώτου - Ψάλτης: Το τέλος μιας σχέσης

Επειτα από 4,5 χρόνια κοινής ζωής, ο γνωστός εφοπλιστής και η γοητευτική ηθοποιός έριξαν τίτλους τέλους…
Μια σχέση δυνατή, γεμάτη πάθος, με κοινή αγάπη για την τέχνη αλλά καλά φυλαγμένη από τα φώτα της δημοσιότητας ήταν το love story που έζησε η ηθοποιός Μαρία Ναυπλιώτου με τον εφοπλιστή Γιώργο Ψάλτη. Η σχέση τους ξεκίνησε το 2008 και για αρκετούς μήνες παρέμεινε άγνωστη στο ευρύ κοινό, καθώς το ζευγάρι απέφευγε τις κοινές εξόδους στα in στέκια της πόλης. 



Η πρώτη τους κοινή φωτογραφία τραβήχτηκε στο Μουσείο Μπενάκη τον Νοέμβριο του 2008, όταν κυκλοφόρησε και η ποιητική συλλογή του εφοπλιστή με τον τίτλο «Επιστροφή στην ενιαία χώρα» από τις εκδόσεις Ικαρος. Παρούσα στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τότε ήταν και η ηθοποιός, η οποία διάβασε ποιήματα του συντρόφου της Γιώργου Ψάλτη. Ολοι γνώριζαν ότι αυτό που τους ένωνε πάνω απ’ όλα ήταν η κοινή τους αγάπη για την τέχνη. «Η Μαρία ζητούσε πάντα την άποψη του Γιώργου για τους ρόλους που ερμήνευε και για οποιαδήποτε δουλειά της», λέει άνθρωπος που έζησε το ζευγάρι από κοντά.

 Εκτός όμως από τον κόσμο της τέχνης, ο Γιώργος Ψάλτης αποτελεί γνώριμο πρόσωπο και στους επιχειρηματικούς κύκλους της υψηλής κοινωνίας. Γόνος παλιάς εφοπλιστικής οικογένειας, δραστηριοποιείται στη ναυτιλιακή εταιρεία Ormos Compania Naviera, η οποία βρίσκεται επί της Ακτής Μιαούλη, τη δημιούργησε ο πατέρας του Κώστας Ψάλτης και σήμερα ασχολείται με αυτή περισσότερο ο μικρότερος αδελφός του Γρηγόρης.

Πολλοί πίστευαν ότι η γοητευτική ηθοποιός και ο εφοπλιστής έπειτα από τόσα χρόνια σχέσης θα προχωρούσαν σύντομα στο επόμενο βήμα, τον γάμο. Δυστυχώς, όμως, οι όμορφες σχέσεις όμορφα καίγονται. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, τα προβλήματα ξεκίνησαν το περασμένο καλοκαίρι. Παρότι ήταν πολλοί εκείνοι που τους είδαν είτε να πίνουν το ποτό τους στο ξενοδοχείο «Ποσειδώνιο» στις Σπέτσες είτε να περπατούν στο αγαπημένο νησί του εφοπλιστή, την Αντίπαρο, λέγεται ότι η σχέση τους περνούσε κρίση: «Μετά το τέλος του καλοκαιριού το ζευγάρι δεν κυκλοφόρησε ξανά μαζί.






Κανένας δεν τους είδε στα αγαπημένα τους στέκια, τη “Ράτκα” ή το “Abreuvoir”», λέει άνθρωπος που γνωρίζει καλά το ζευγάρι και συνεχίζει: «Τελευταία δεν υπήρχε ενθουσιασμός στη σχέση τους. Εδειχναν καλά, αλλά μάλλον είχαν πάρει διαφορετικούς δρόμους. Μπορεί να τους ένωναν πολλά, αλλά μάλλον αυτά που τους χώριζαν ήταν περισσότερα.


Δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν την κρίση. Μακάρι να είναι κάτι περαστικό, αλλά δεν το πιστεύω». Οι επισκέψεις της ηθοποιού στο σπίτι του εφοπλιστή στα βόρεια προάστια έχουν παύσει εδώ και λίγους μήνες. Η ίδια συνήθως κυκλοφορεί με διάφορες παρέες στο κέντρο της Αθήνας. Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε και το γεγονός ότι ο Γιώργος Ψάλτης δεν έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα της όμορφης και εξαιρετικά ταλαντούχας ηθοποιού τον περασμένο Νοέμβριο στο «Faust». 


Η πρωθιέρεια της τελετής αφής της ολυμπιακής φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου δεν μιλά ποτέ για τα προσωπικά της, δεν γίνεται θέμα σε μεσημεριανές εκπομπές και δεν συχνάζει σε κοσμικές εκδηλώσεις της αθηναϊκής society. Οι εμφανίσεις της είναι σπάνιες και επιλεκτικές. Οπως αναφέρουν έγκυρες πηγές, η Μαρία έχει ήδη προχωρήσει στην προσωπική της ζωή. Δεν είναι λίγοι αυτοί που τη φλερτάρουν, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που μιλούν για έναν γοητευτικό μελαχρινό άνδρα που έχει πάει αρκετές φορές στο «Faust» για να απολαύσει τη γοητευτική ηθοποιό στον ρόλο της frontwoman. Αν και είναι ακόμη πολύ νωρίς για συμπεράσματα, το μόνο βέβαιο είναι ότι ο έρωτας με έρωτα περνάει…




 http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...