Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Στην Επέτειο Εξόδου του Μεσολογγίου η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Περιστερίου

0

Στην Επέτειο Εξόδου του Μεσολογγίου η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Περιστερίου

15/04/2015 15:20
0 0
0
Στον εορτασμό της Επετείου Εξόδου της Φρουράς Ελεύθερων Πολιορκημένων, πήρε μέρος τιμητικά για μια ακόμη χρονιά η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Περιστερίου, μετά από επίσημη πρόσκληση του Δήμου Μεσολογγίου.
Η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Πολιτισμού Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου συνεχάρη τον Μαέστρο Δημήτρη Γκογκόση και τα Μέλη της ορχήστρας, που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα των χιλιάδων επισκεπτών.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα εκπροσώπησε επάξια τον Δήμο Περιστερίου, που μάλιστα ήταν η μοναδική εκτός των Φιλαρμονικών από τις γειτονικές περιοχές, που συμμετείχε επίσημα στις επετειακές εκδηλώσεις του Μεσολογγίου.

Μετά τη δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, ακολούθησε η παρέλαση των εθνικοτοπικών τμημάτων με παραδοσιακές φορεσιές και των φιλαρμονικών, που κατευθύνθηκαν στον Κήπο των Ηρώων.

Τη Φιλαρμονική Ορχήστρα συνόδευσε στο Μεσολόγγι ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη, το μέλος της Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΠΑΔΠ, πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Σάββας Αβραμίδης.


peristerinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...