Σάββατο, 2 Αυγούστου 2014

Μια πιο ελληνική εκδοχή του cheesecake.!!!

Υλικά

Κρέμα

400 γρ κρέμα τυριού

1 φλ. φυτική κρέμα γάλακτος

200γρ. γιαούρτι

λίγο λεμόνι

Βάση

1 συσκευασία μπισκότα digestive

2 κ.σούπας μαργαρίνη

επικάλυψη μαρμελάδα

Συνταγή

Βάζουμε τα μπισκότα στο multi και τα κάνουμε τρίμματα.
DSC_0724
Ρίχνουμε μέσα την μαργαρίνη και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να πάει παντού και να μαλακώσουν τα τρίμματα.
DSC_0726


Μοιράζουμε τα μπισκότα σε ποτήρια, 2 κ.σούπας στο καθένα.

Κρέμα

Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στην δυνατή ταχύτητα του μίξερ ώσπου να γίνει η κρέμα σαν γιαούρτι.
DSC_0722
DSC_0723

Μοιράζουμε την κρέμα στα ποτήρια.

Βάζουμε από πάνω την μαρμέλαδα.

Διατηρούμε το γλυκό στο ψυγείο.
DSC_0734
    Καλή Επιτυχία!!!!
DSC_0729
syntagesapospiti

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...