Δευτέρα, 3 Μαρτίου 2014

Γερμανικές μυστικές υπηρεσίες πίσω από τις διαδηλώσεις στο Κίεβο!


Nέα αποκάλυψη έρχεται από το Κίεβο η οποία είναι ενδεικτική της ανάμειξης των ξένων πρακτόρων στις «αθώες διαδηλώσεις» οι οποίες έφεραν αμέτρητους νεκρούς και χάος και τελικά την ανατροπή του νόμιμου ηγέτη της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς!

Συγκεκριμένα, Ουκρανοί δημοσιογράφοι οι οποίοι καταγγέλουν ότι έχουν φιμωθεί από την νέα παράνομη κυβέρνηση των ναζιστών στην Ουκρανία αποκαλύπτουν ότι πίσω από τους υποκινητές των θλιβερών γεγονότων στο Κίεβο υπήρξε δάκτυλος μυστικών υπηρεσιών και συγκεκριμένα της Μοσάντ και της Γερμανίας!

Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων αιχμαλωτίστηκε ένας πράκτορας που έφερε τον κωδικό «Δέλτα», και ο οποίος συνεργαζόταν με γερμανικές μυστικές υπηρεσίες ενώ είχε την κάλυψη του γερμανικού Υπουργείου Εξωτερικών.

Η απορία είναι αν η κάλυψη του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών ήταν με τη μορφή ΜΚΟ για ευνόητους λόγους...

Σίγουρα η διερεύνηση της πληροφορίας αυτής θα έχει αρνητικές συνέπειες για όλη την ευρύτερη περιοχή, ειδικά για αυτούς που «έστησαν» αυτή τη συγκεκαλυμμένη μυστική επιχείρηση ανατροπής του Β. Γιανουκόβιτς αφού είχε συγκεκριμένη στόχευση: τη γεωπολιτική ανάσχεση της Ρωσίας!

Πηγή:  defencenet.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...