Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Κουίκ σε Σταϊκούρα για ακίνητα:Είστε μέλος μιας τραπεζικής μαφίας!

Κουίκ σε Σταϊκούρα για ακίνητα:Είστε μέλος μιας τραπεζικής μαφίας! Δριμύτατη επίθεση στη Συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, με οξείς φραστικούς χαρακτηρισμούς, εξαπέλυσε ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, στο Νομοσχέδιο για την φορολογία ακινήτων.



Παρόν ήταν ο Αν. Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας. «Προσπαθώ να επιβεβαιώσω την πληροφορία, την οποία τη θεωρώ σίγουρη, ότι σήμερα στην Ήπειρο, από τις Εφορίες Ιωαννίνων και όχι μόνο, έχουν φύγει εκατοντάδες κατασχετήρια σημειώματα ακόμα και για ποσά 1.000 ή 1.500 ευρώ. Πρόκειται για κατασχετήρια ακινήτων. Μάλιστα, κάποια από αυτά τα ακίνητα δεν είναι καν γραμμένα πλέον στο όνομα εκείνων που τους κυνηγάει η εφορία, διότι έχουν πουληθεί πριν από μία δεκαετία τουλάχιστον.
Εάν επιβεβαιωθεί η είδηση, η οποία μου δόθηκε και από εφοριακό, αλλά και από δικαστικό επιμελητή, τότε για μια ακόμη φορά θα μπορώ να σας κατηγορήσω ότι παραμονές των εορτών αποδεικνύετε ότι είστε μέλος μιας τραπεζικής διεθνούς μαφίας, η οποία το μόνο που θέλει να κάνει είναι να πάρει τ' ακίνητά μας».
"Δεν φοράτε παντελόνια! Υπακούσατε στον Τόμσεν"
 
«Από εκεί και πέρα, είναι η τρίτη φορολογική επιδρομή που κάνατε μέσα σε έξι μήνες. Γιατί το κάνετε; Είναι η τρίτη φορολογική επιδρομή! Μάλιστα, τα φέρνετε και παραμονή των εορτών, διότι μέχρι τώρα το «παλεύατε» με τα αφεντικά. Τα δικά σας, βέβαια. Την τρόικα.
Μην μου πείτε τίποτα κύριε Υπουργέ. Κατά σύμπτωση είστε εσείς εδώ και θα ήθελα να διαβάσω στο Σώμα ένα παλιό μήνυμα που έχω στο κινητό μου. Είχατε στεναχωρηθεί τότε, γιατί σας το είχα φορτώσει και σ' εσάς επειδή ήσασταν τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας. Εισηγητής στο σχετικό νομοσχέδιο ήταν ο κ. Χατζηδάκης, Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών ήταν ο κ. Παντελής Οικονόμου. Αναφέρομαι στην Κυβέρνηση Παπαδήμου, η οποία Κυβέρνηση Παπαδήμου ψήφισε έναν εξαιρετικό νόμο και, μάλιστα, με τις ευλογίες και την υπόδειξη του κυρίου Βενιζέλου, για τους ληξιπρόθεσμους οφειλέτες του δημοσίου, τον οποίο η Βουλή με εντολή Τόμσεν, τον πήρε πίσω μετά από περίπου ένα μήνα. Είχα στείλει το εξής μήνυμα. Σας το διαβάζω. Ακόμα καταχωρημένο θα το έχω:
 «Συγχαρητήρια για τα παντελόνια που φοράτε. Κλείστε τη μισή Ελλάδα στη φυλακή καταπίνοντας απόφαση για τα ληξιπρόθεσμα, που ψηφίσατε πριν από ένα μήνα και πήρε, μάλιστα και ΦΕΚ. Μπράβο». Βάζω τα ονόματα του κυρίου Παντελή Οικονόμου, του κυρίου Σταϊκούρα, του κυρίου Χατζηδάκη και, αν θυμάμαι καλά, πρέπει να το έστειλα και στον Διευθυντή του Γραφείου Τύπου τότε της Νέας Δημοκρατίας, τον κ. Μιχελάκη. Υπογραφή: Τέρενς.

Πηγή:newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...