Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Οι τέως βουλευτές προκαλούν ξανά! Δεν έχουμε κανένα προνόμιο για να μας το θίξετε!


Τέως βουλευτές:Δεν έχουμε κανένα προνόμιοΚι όμως, η Ένωση τέως βουλευτών και ευρωβουλευτών, παρά τα όσα έχουν συμβεί σε αυτή την χώρα κάνει αισθητή την παρουσία της μόνο όταν έχει να κάνει με προνόμια που θίγονται ή που πρόκειται να θιγούν! Σήμερα, εθίγησαν πάλι μετά την εντολή Σαμαρά - με αφορμή την υπόθεση Λιάπη - να κόβονται άμεσα τα προνόμια όσων τέως βουλευτών θα υποπίπτουν σε συγκεκριμένα αδικήματα μείζονος κοινωνικής απαξίας.


 

 

Πριν δυο χρόνια ακριβώς ήταν εκείνοι που σε καιρό Μνημονίου και μειώσεων μισθών και συντάξεων ζητούσαν αναδρομικά ποσό που ξεπερνούσε τα 80 εκατομμύρια ευρώ! Ήταν συνταξιούχοι βουλευτές, ή συγγενείς τους.

Σήμερα, εθίγησαν πάλι γιατί η εντολή Σαμαρά να κόβονται άμεσα τα προνόμια όσων τέως βουλευτών θα υποπίπτουν σε συγκεκριμένα αδικήματα μείζονος κοινωνικής απαξίας. Όπως τονιζόταν θα στερούνται όλων των προβλεπομένων βουλευτικών ατελειών και προνομίων τους.

Και εξέδωσαν μια ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν:

«Ουδέν προνόμιο έχει παραχωρήσει η Ελληνική Πολιτεία στους διατελέσαντες κατά το παρελθόν εκπροσώπους του ελληνικού λαού. Επί τη ευκαιρία ενός θλιβερού περιστατικού, το οποίο μοιραία έντονα ενόχλησε την ελληνική κοινή γνώμη, κάποιοι στην κυβέρνηση προσφέροντας φαιδρή σπονδή στον ευκαιριακό λαϊκισμό, διέρρευσαν τις προθέσεις τους για κατάργηση των βουλευτικών προνομίων», αναφέρεται στην ανακοίνωση και καταγγέλλεται ότι «οι δημαγωγοί μεταξύ των ευφάνταστων νέων ριζοσπαστικών ρυθμίσεων, πρόσθεσαν και τα ανύπαρκτα δήθεν προνόμια των τέως βουλευτών».

«Προς όλους τους Έλληνες, με αίσθημα ευθύνης τονίζουμε ότι ουδέν προνόμιο έχει παραχωρήσει η Ελληνική Πολιτεία στους διατελέσαντες κατά το παρελθόν εκπροσώπους του ελληνικού λαού», αναφέρει η Ένωση τέως Βουλευτών και Ευρωβουλευτών.


Πηγή:newsit


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...