Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

«Μπλόκο» από το Λιμενικό σε...ύποπτο πλοίο


Μετέφερε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ποσότητες λαθραίων τσιγάρων
Στην προβλήτα που δένουν τα καραβάκια οδήγησαν οι άντρες του Λιμενικού Σώματος Ιεράπετρας ένα "ύποπτο" πλοίο που έπλεε στην περιοχή ανοιχτά της νήσου Χρυσή.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο πλοίο, με σημαία Τόνγκο,  εντοπίστηκαν μεγάλες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων, ενώ έχουν προσαχθεί τα μέλη του πληρώματος, όλοι αλλοδαποί και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Το πλοίο εντοπίστηκε αργά το μεσημέρι της Τρίτης και ζητήθηκε αναφορά απο τους άνδρες του Λιμενικού. Ο καπετάνιος του πλοίου δήλωσε μέσω ασυρμάτου ότι το πλοίο ταξίδευε άδειο, ωστόσο η παρατηρητικότητα των λιμενικών έδωσε τέλος στο ταξίδι του 6μελούς πληρώματος, καθώς πρόσεξαν πως το εκτόπισμα το τσιαγαράδικου Dolgoruki, δεν θύμιζε άδειο πλοίο.

Συγχαρητήρια από την Ένωση Προσωπικού

Σε ανακοίνωση της η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης: "συγχαίρει το πλήρωμα του Π.Λ.Σ. 138 Υ/Χ Ιεράπετρας και το προσωπικό Υ/Χ Ιεράπετρας για την επιχείρηση εντοπισμού ύποπτου σκάφους μεταφοράς λαθραίων τσιγάρων και σύλληψης πληρώματος του εν λόγω σκάφους . Πολλά συγχαρητήρια και πάντα τέτοιες επιτυχίες".

Με πληροφορίες από anatolh.com και radiolasithi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...