Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Στάθης Λαζαρίδης : Ο ειδικός φρουρός που σταυρώθηκε στα Ζωνιανά

Ο Στάθης Λαζαρίδης όπως αναφέρθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του στα Χανιά σταυρώθηκε στα Ζωνιανά και περιμένει την δική του Ανάσταση ...
Ο Στάθης Λαζαρίδης όπως αναφέρθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του στα Χανιά σταυρώθηκε στα Ζωνιανά και περιμένει την δική του Ανάσταση ...
Το μοιραίο πρωινό της 5η Νοεμβρίου 2007 η ζωή του ειδικού φρουρού Στάθη Λαζαρίδη άλλαξε για πάντα. Πέρασαν έξι χρόνια απο την στιγμή που το κομβόι των αστυνομικών τζιπ γαζώθηκε κυριολεκτικά απο σφαίρες έξω από τα Ζωνιανά λίγο πριν την προαναγγελθήσα επέλαση στον ορεινό Μυλοπόταμο που κατέληξε σε φιάσκο. 
Ο Στάθης Λαζαρίδης όπως αναφέρθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του στα Χανιά σταυρώθηκε στα Ζωνιανά και περιμένει την δική του Ανάσταση ... Ο άτυχος ειδικός φρουρός νοσηλεύεται στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο με την οικογένεια του να ανεβαίνει το δικό της Γολγοθά τα έξι αυτά χρόνια που πέρασαν από τον σοβαρό τραυματισμό του που τον καθήλωσε στο κρεβάτι. 
Το παιδί μου δέχτηκε μια σφαίρα η οποία ήταν και χαριστική. Βρισκόμαστε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο και τα πράγματα όσο πάνε δυσκολεύουν. Άρχισε να αδυνατίζει η καρδιά του. Πάντως ευχαριστώ τους συναδέλφους και τους φίλους του Πόντιους και Κρητικούς που πήραν αυτή την πρωτοβουλία να τιμήσουν το παιδί μου. ανέφερε σε δηλώσεις του ο πατέρας του Γιάννης Λαζαρίδης που παρευρέθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα Χανιά. Το παρόν έδωσε και η γυναίκα του καθώς επίσης συνάδελφοι και φίλοι του. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης συγκεντρώθηκαν τρόφιμα τα οποία παραδόθηκαν στην Μητρόπολη Χανίων προκειμένου να διανεμηθούν στα συσσίτια.



Prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...