Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013

Κυνηγός επέζησε τρεις εβδομάδες στα χιόνια τρώγοντας σκίουρους

Κυνηγός επέζησε τρεις εβδομάδες στα χιόνια τρώγοντας σκίουρους

Ένας 72χρονος ελαφοκυνηγός από την Καλιφόρνια αναρρώνει στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε έχοντας περάσει σχεδόν τρεις εβδομάδες παγιδευμένος στα χιόνια, σκεπασμένος με φύλλα δέντρων για να διατηρήσει ζεστό το σώμα του και τρώγοντας σκίουρους για να κρατηθεί στη ζωή.
Ο Gene Penaflor  βρέθηκε από κυνηγούς το Σάββατο ύστερα από 19 μέρες στον Εθνικό Δρυμό του Μεντοτσίνο στην βορειοδυτική Καλιφόρνια. Ο Εθνικός Δρυμός του Μεντοτσίνο διοικείται από την Αμερικανική Δασική Υπηρεσία κι είναι κλειστός εξαιτίας του "λουκέτου", σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Υπηρεσίας.

Ο Gene Penaflor κυνηγούσε μαζί με έναν φίλο του όταν στις 24 Σεπτεμβρίου οι δρόμοι τους χώρισαν.

Μετά τέσσερις ημέρες αναζήτησης από τουλάχιστον 18 υπηρεσίες από πάνω από 12 χώρες, επισήμως οι έρευνες σταμάτησαν καθώς δεν είχαν βρεθεί ίχνη του και μαινόταν καταιγίδα.

Το Σάββατο, 19 μέρες μετά την εξαφάνισή του, η έρευνα άρχισε εκ νέου. Μία ομάδα κυνηγών άκουσε τις φωνές του και τον βρήκε μέσα σε ένα φαράγγι στον Εθνικό Δρυμό.

Όπως είπε ο ίδιος στις αρχές, απομακρύνθηκε, έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του και παρέμεινε αναίσθητος. Όταν ανέκτησε τις αισθήσεις του, είχε χάσει τον προσανατολισμό του και βρισκόταν εν μέσω πυκνής ομίχλης μέσα σε ένα δάσος με θερμοκρασία -25 βαθμούς.
briefingnews 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...