Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Μήνυση ΧΑ κατά ΠΑΣΟΚ για απάτη & υπεξαίρεση των χρημάτων των Ελλήνων

«Καταθέσαμε φάκελο που στέλνει στη φυλακή στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ» δήλωσε πριν λίγο ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Χρήστος Παππάς και συνέχισε υποστηρίζοντας ότι ο Αντώνης Σαμαράς καλύπτει τις αξιόποινες αυτές πράξεις, άρα "είναι συνεργός".
Ερωτηθής από δημοσιογράφους ο Πάππας αν προτίθεται να παραιτηθεί απάντησε «Θα κάνω το καθήκον μου».
Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, Χρήστος Παππάς, Ελένη Ζαρούλια και Παναγιώτης Ηλιόπουλος.αποχώρησαν συνοδεία αστυνομικών λόγω των επεισοδίων που σημειώθηκαν νωρίτερα έξω από τον Άρειο Πάγο τα οποία όνως δεν αφορούσαν τους βουλευτές του κόμματος, αλλά ήταν μεταξύ οπαδών δύο αντίπαλων ομάδων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο πριν φτάσουν στον Άρειο Πάγο οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, στο γραφείο της εισαγγελέως του Ανωτάτου Δικαστηρίου Ευτέρπης Κουτζαμάνη βρίσκονταν οι δικηγόροι της οικογένειας του δολοφονηθέντος Παύλου Φύσσα, Γιώργος Μαραγκός και Ανδρέας Τζέλης.
Η μήνυση κατά του ΠΑΣΟΚ αφορά όλα όσα έχει διαπράξει μέχρι σήμερα σε βάρος της χώρας, για τις απάτες που έχουν πρωταγωνιστήσει στελέχη του, για το τεράστιο απλήρωο χρέος που έχει το κόμμα κλπ.
 Η μήνυση, φυσικά αφορά άμεσα και τη ΝΔ η οποία συνεργάζεται με το ΠΑΣΟΚ.


Ο Ηλίας Κασιδιάρης - κατά την είσοδό του στο κτήριο - δήλωσε αστειευόμενος σαρκάζοντας τις πληροφορίες περί "επικείμενης σύλληψης βουλευτών της ΧΑ": «Καλημέρα, ήρθαμε να παραδοθούμε». 
Ο πρόεδρος του κόμματος, Ν. Μιχαλολιάκος πάντως έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο παραίτησης των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου , κίνηση που οδηγεί σε επαναληπτικές εκλογές σε 15 περιφέρειες και πιθανότατα σε εθνικές εκλογές με δεδομένο ότι πρόκειται για μεγάλες και καθοριστικές περιφέρειες.
 
Σε λίγη ώρα αναμένονται επίσημες δηλώσεις. 
 
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...