Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Κάντε σεξ με κλειστά τα μάτια


Κάλυψέ της/του τα μάτια και άσε να «δουλέψουν» οι υπόλοιπες τέσσερις αισθήσεις... Χρησιμοποίησε ό,τι υπάρχει διαθέσιμο όπως γραβάτες, φουλάρια, μάσκες ύπνου, μαντήλια και κάνε «παιχνίδι»...
 
Οι γεύσεις: Δέστε τα μάτια ο ένας του άλλου. Μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να ταΐσεις τον/την σύντροφο σου αλλά ο σκοπός είναι να λειτουργήσουν οι αισθήσεις και να επικεντρωθείτε στη γεύση και στις μυρωδιές. Φάτε κάτι που είναι εύκολο να το πιάνετε μόνο με τα χέρια, όπως φρούτα ή γλυκά. Αφού τελειώσετε οδηγήστε ο ένας τον άλλον στην κρεβατοκάμαρα έχοντας φυσικά τα μάτια κλειστά.
 
Με τα χέρια: Όταν βρεθείτε στο κρεβάτι αρχίστε να αγγίζεστε. Κάντε μασάζ και τρίψτε ο ένας τα χέρια, τα πόδια, και τις... ευαίσθητες περιοχές του άλλου. Τα προκαταρκτικά με δεμένα μάτια αυξάνουν την αίσθηση του αγγίγματος.
Βγάλτε τα ρούχα ο ένας του άλλου αργά και αρχίστε. Είναι εξαιρετικά συναρπαστικό να προσπαθήσεις να κάνεις σεξ χρησιμοποιώντας μόνο την αφή...
 
Χωρίς να βλέπει εκείνη/ος: Αν θέλεις να έχεις τον έλεγχο, τότε κάλυψε της/του τα μάτια, όσο εσύ θα χαϊδεύεις το σώμα της/του. Το γεγονός ότι δεν ξέρει τι θα της/του κανεις, την/τον κάνει περισσότερο ανυπόμονη/ο. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...