Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Λένα Παπαληγούρα: Η κόρη του υπουργού που κέρδισε το βραβείο “Μελίνα Μερκούρη”!

Το φετινό θεατρικό βραβείο “Μελίνα Μερκούρη” κέρδισε η Λένα Παπαληγούρα για την ερμηνεία της στο έργο του Γιάννη Τσίρου “Αόρατη Όλγα”. Η ταλαντούχα ηθοποιός που είναι κόρη του του άλλοτε υπουργού Δικαιοσύνης Αναστάσιου Παπαληγούρα και εγγονή του Γεργίου Ράλλη και απασχόλησε πρόσφατα τα media για τη σχέση της με τον Πάνο Κοκκινόπουλο, κέρδισε την τιμητική διάκριση σε μια σεμνή τελετή στην Πλάκα.
 
Το θεατρικό βραβείο Μελίνα Μερκούρη απονέμεται σε αναγνώριση της καλύτερης γυναικείας ερμηνείας της περασμένης θεατρικής περιόδου. Συνυποψήφιες της Λένας Παπαληγούρα ήταν οι Νεφέλη Κουρή, Ηρώ Μπέζου και Βασιλική Τρουφάκου.

 
Παραλαμβάνοντας το βραβείο στην εκδήλωση που έγινε το βράδυ της Τρίτης στον πολιτιστικό χώρο του Ιδρύματος “Μελίνα Μερκούρη”, η νεαρή ηθοποιός δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένη. Μαζί με το προβλεπόμενο χρηματικό έπαθλο των 3.000 ευρώ, η νικήτρια παρέλαβε από την περυσινή νικήτρια Μαρία Κίτσου την αγαπημένη καρφίτσα της Μελίνας, που σαν σκυτάλη μεταφέρεται κάθε χρόνο από τη μία ηθοποιό στην άλλη.

 
Την παρουσίαση της βραδιάς ανέλαβε ο Δημήτρης Λιγνάδης, μέλος της κριτικής επιτροπής.
 
Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:

Λένα Παπαληγούρα, Ηρώ

 
Αναστάσιος Παπαληγούρας, Ζαΐρα Ράλλη


Λένα Παπαληγούρα, Δημήτρης Λιγνάδης

 
Όλγα Παυλάτου, Νίκος Μουρατίδης

 
Λένα Παπαληγούρα, Βασιλική Τρουφάκου, Ηρώ Μπέζου, Νεφέλη Κουρή
http://www.tlife.gr
http://www.tlife.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...