Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Ελληνικές κομπόστες ροδάκινου και Βιολογικά προϊόντα κατακτούν το Αραβικό κοινό!

Η Venus Growers ιδρύθηκε το 1964 στη Βέροια Ημαθίας και σήμερα ο συνεταιρισμός αριθμεί 552 μέλη καθώς και μεγάλο αριθμό σταθερού και εποχικού προσωπικού.
Παράγει μια σειρά προϊόντων με βάση τα φρούτα, με πιο δημοφιλές την κομπόστα ροδάκινο σε διάφορες πρακτικές αλλά ταυτόχρονα και εντυπωσιακές συσκευασίες.


Ενισχύοντας την εξωστρέφειά του, ο συνεταιρισμός ταξίδεψε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, και συγκεκριμένα στην έκθεση Gulfood η οποία πραγματοποιήθηκε στο Dubai την προηγούμενη εβδομάδα (25-28/2/1013).



Αναρίθμητοι ήταν οι επισκέπτες, τόσο οι ντόπιοι όσο και από όλο τον κόσμο οι οποίοi επισκέφθηκαν το περίπτερο της Venus Growers! Πολλές συζητήσεις βρήκαν έδαφος στο εκθεσιακό κέντρο World Trade Centre με στραμμένο το ενδιαφέρον προς την κομπόστα ροδάκινου. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση των προϊόντων της Venusστο ξενοδοχείο Media Rotana Tecom, Al Barsha, κάνοντας ακόμα πιο αισθητή την παρουσία των διακεκριμένων αυτών κονσερβοποιημένων ροδάκινων στα Η.Α.Ε.


Επιπρόσθετα, δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από την συγκεκριμένη έκθεση οι  δημοφιλείς εταιρείες παραγωγής κονσερβοποιημένων φρούτων Παυλίδης Α.Ε., με τεράστια εξαγωγική δύναμη, και Κρόνος Α.Ε., με ιδιαίτερη ποιότητα και γεύση, οι οποίες τα τελευταία χρόνια συμμετέχουν πιστά στην έκθεση Gulfood.


Αισθητή ήταν και η παρουσία των Ελληνικών Βιολογικών προϊόντων στην έκθεση Gulfood. Ο διακεκριμένος ΚΡΟΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, τα όσπρια της εταιρείας ΑΡΟΣΙΣ, τα γαλακτοκομικά προϊόντα του Οικολογικού Αγροκτήματος του Λιβαδερού, τα προϊόντα της εταιρείας Βιοαγρός,  οι μαρμελάδες του Βελβεντού (χαρακτηριστικές και την απαλή γεύση τους), το ρύζι της εταιρείας Κράββας, το Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο της εταιρείας ΑΘΗΝΑ καθώς και τα μοναδικά προϊόντα της εταιρείας Άροτος, τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών καταναλωτών, κατάφεραν να προσελκύσουν στο περίπτερό τους μεγάλο αριθμό εισαγωγέων και εκπροσώπων μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ, κάτω από τη στέγη του προγράμματος "Organic Flavors".




http://greekfood.tv/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...