Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Σέξι δαντέλες, Άγγελοι και μια αυτοκτονία – ο κόσμος της Victoria’s Secret στο χρόνο


Όταν ο Ρόι Ρέιμοντ ξεκινούσε μια μικρή εταιρία  ώστε να μην νιώθει άβολα όταν ψωνίζει εσώρουχα για την γυναίκα του, δεν φαντάστηκε ότι η Victoria’s Secret θα γινόταν συνώνυμο της σέξι εμφάνισης και του ζωντανού πόθου.

Από τον Κώστα Χρήστου
Με ένα μικρό μαγαζάκι στο Πάλο Άλτο ξεκίνησε ο Ρόι Ρέιμοντ με την γυναίκα του το 1977,χωρίς να έχει την παραμικρή φιλοδοξία να προσεγγίσει τα ωραιότερα και πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στο κόσμο.
Ο Ρέιμοντ πούλησε την εταιρία το 1982 για 2.8 εκατομμύρια δολάρια , κυρίως επειδή δεν μπορούσε να συνεργαστεί. Έτσι, η εταιρία πέρασε στον συνέταιρο του, Λέσλι Γουέξνερ ο οποίος έθεσε τις βάσεις για ότι γνωρίζουμε σήμερα.
Η ιστορία για τον Ρείμοντ εξελίχθηκε τραγικά με την χρεωκοπία και την αυτοκτονία του το 1993, αλλά για τα Victoria’s Secret, ξεκίνησε ένα νέο σέξι ταξίδι.
Αυτή είναι η πορεία της διάσημης εταιρίας μέσα στα χρόνια. 
1977.
Μπορεί αυτή την εποχή να θεωρηθεί ξενέρωτο, αλλά τα σχέδια εκείνης της εποχής, είναι ότι καλύτερο μπορούσε να δει το ανθρώπινο μάτι. 
1979.
Δύο χρόνια αργότερα, το Playboy θα έδινε εκατομμύρια για να φωτογραφήσει τα υπέροχα κορίτσια της διάσημης εταιρίας. 
1980.
Και μετά ήρθαν τα 80’s. Δαντέλες, σατέν υφάσματα και με το διάφανο να πρωτοστατεί και να κόβει ανάσες. Δεν είναι άλλωστε περίεργο που τα διάσημα εσώρουχα έγιναν γνωστά κυρίως μέσα από αισθησιακές ταινίες. 
1990.
Η εταιρία, ειδικά την περίοδο των 90’s, έριξε πολλά λεφτά στη διαφήμιση και την επιπλέον προώθηση προϊόντων όπως τα αρώματα. Και ο κόσμος μας έγινε ξαφνικά ακόμη πιο σέξι.

2000.
Με την αυγή την καινούργιας χιλιετίας, ήρθαν και οι ιδέες για καινούργια σχέδια. Ή μάλλον για σχέδια σε αφάνταστα εξωφρενικές τιμές. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι εκείνη την περίοδο, τα κοριτσάκια ξετρελαινόντουσαν με τη σειρά Fantasy Bra. Το όνειρο κάθε γυναίκας, στοίχιζε από 4,5 μέχρι 12 εκατομμύρια δολάρια.

Mid-00′s
Μέχρι σήμερα έχουμε απολαύσει μερικά από τα πιο όμορφα κορίτσια της γης, χάρη στα Victoria’s Secret. Από την Αντριάνα Λίμα, μέχρι την Αλεσάντρα Αμπρόσιο, την Κάντις Σουάνπολ , τη Ντούτζεν Κρος και την Μπάρμπαρα Πάλβιν, αυτά είναι τα μοναδικά κορίτσια που αγαπήσαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...