Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Σύλληψη τριών ατόμων για ναρκωτικά 25ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΧΑΣΙΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΟ


Στη σύλληψη 3 ατόμων προχώρησε χθες το απόγευμα το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χίου με την κατηγορία της κατοχής, χρήσης και διάθεσης ναρκωτικών ουσιών.

Η πρώτη περίπτωση αφορά έναν 25 χρονο Χιώτη ο οποίος προσπάθησε να προμηθεύσει ποσότητα κάνναβης σε άτομα που κρατούνταν στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου και που σχετίζονται άμεσα με τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά στο νησί.

Συγκεκριμένα ο νεαρός, προσπάθησε να περάσει μέσα στο κρατητήριο ποσότητα χασίς που είχε κρύψει επιμελώς μέσα στο σακάκι του. Όμως η προσπάθειά του δεν απέδωσε αφού έπειτα από έλεγχο των αστυνομικών έγινε αντιληπτός. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο συγκεκριμένος δράστης είχε αποπειραθεί να ξανά περάσει χασίς μέσα στο κρατητήριο πριν μερικούς μήνες.

Ο 25χρονος συνελλήφθη και οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στην Εισαγγελέα με την κατηγορία της απόπειρας διάθεσης ναρκωτικών ουσιών στο κρατητήριο, πράξη η οποία θεωρείται κακουργηματική.

Επίσης στα πλαίσια ελέγχων της ΟΠΚΕ και του Τ.Δ.Ν. Χίου, χθες το βράδυ συνελήφθηκαν ακόμα δύο άτομα ηλικίας 23 και 24 ετών αντίστοιχα στην περιοχή του Γρου αφού διαπιστώθηκε ότι έφεραν πάνω τους μικροποσότητες χασίς.

Και οι δύο οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα και θα δικαστούν με τακτική δικάσιμο.   

Politis Chios

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...